Dikkat! Ödeme için son gün 31 Mayıs

Kayseri’de Melikgazi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vergi mükelleflerinin ceza almamaları için ödemelerini Melikgazi Belediyesi ana hizmet binasındaki kasalardan ve Melikgazi Belediyesi internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapabilecekleri …

Kayseri’de Melikgazi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vergi mükelleflerinin ceza almamaları için ödemelerini Melikgazi Belediyesi ana hizmet binasındaki kasalardan ve Melikgazi Belediyesi internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapabilecekleri belirtildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitinin ödenmesine ilişkin Prof. Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Vatandaşlarımızın ceza almamaları için emlak vergisinin ilk taksitini mayıs ayında ödemeleri önem taşıyor. Son tarihi 31 Mayıs olan Emlak ve Çevre Vergisi’ni ödemek isteyen vatandaşlarımız ödemelerini peşin yapabilirler. Hafta içi 8.30-17.30 saatleri arasında Belediyemiz ana hizmet binasında bulunan masalardan Belediyemize gelme imkanları bulunmaktadır.” “Bu seçeneğe sahip olmayan vatandaşlarımız, belediyeye uğramadan kredi kartı veya banka kartı ile ebelediye.melikgazi.bel.tr internet sitemiz üzerinden ödeme yapabilirler” dedi.

Başkan Palancıoğlu, vergi mükelleflerini vergilerini hassasiyet ve bilinçle ödemeye davet ettiğini, yatırılan her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.