Bakan açıkladı! Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldı

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti. Bu konuda SED’in çocukları ailelerinin yanında ve sosyal …

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti.

Bu konuda SED’in çocukları ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde desteklediğini belirten Bakan Göktaş, çocukların özgüvenli, eğitimli, sağlıklı, milli değerlere sahip bireyler olarak yetişmeleri için var gücüyle çalıştıklarını vurguladı.
Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile şefkati ve sıcaklığıyla büyüyebilmeleri için çaba gösterdiklerini belirten Bakan Göktaş, “Çocukların aile ortamında büyümesinin toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir role sahip olduğuna inanıyoruz. “Bu kapsamda çocuklara sosyal destek sağlamak ve eğitim masraflarını karşılamak amacıyla mayıs ayı için 878 milyon TL SED ödemesi yaptık” dedi.