8. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Kongresi 23-25 ​​Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mevlüt Karakaya başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı. …

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mevlüt Karakaya başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kutluhan Taşkın ve finans alanında dünyanın önde gelen akademisyenlerinden Prof. Açılış konuşmaları Marc Goergen ve (HBVÜ) Mali Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bankacılık ve sigorta sektörünün üst düzey yöneticilerinin sunumları “Türkiye Politikaları” oturumuyla devam etti.

27 ülke ve 48 kurumdan 100’ün üzerinde akademisyenin finans, bankacılık ve sigortacılık alanlarındaki son araştırmalarını paylaştığı kongrede dinamik ve dayanıklı bir finansal ekosistemin teşvik edilmesi konusu ele alındı.

8. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Kongresi Gerçekleştirildi - Resim: 2

Uluslararası “Bankacılık ve Finans Perspektifleri” konulu çalışmalarla 2 gün boyunca devam eden kongrede, Türkiye’nin uluslararası alanda lider ülke olabilmesi için yapılması gerekenler de vurgulandı.

8. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Kongresi Gerçekleştirildi - Resim: 3