PSG-Bayern: Şampiyonlar Ligi son 16 turu öncesi Parisli taraftarlar ‘bıktı’

Parisli taraftarlar Salı günü Bayern Münih’e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi 16. tur ilk ayağı öncesinde endişe içinde. “Yenilgiden sonra biranın tadı her zaman daha acıdır. …

Parisli taraftarlar Salı günü Bayern Münih’e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi 16. tur ilk ayağı öncesinde endişe içinde.

“Yenilgiden sonra biranın tadı her zaman daha acıdır. PSG forması giyen Jérémy, Paris Saint-Germain’in 11 Şubat Cumartesi günü AS Monaco karşısında aldığı 3-1’lik yenilgiyi sindirmekte zorlanıyor. 34 yaşındaki Parisli taraftar, 14 Şubat Salı günü Bayern Münih ile oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşması öncesinde endişesini gizlemiyor. “Çarşamba günü Marsilya’da yeniliyoruz ve aynı maçı üç gün sonra Monaco’da oynayacağız. Bayern’e karşı kaç kişi alacağız?” Jeremy’nin korkuları benzersiz değildir. Bazı PSG taraftarları için bu Şampiyonlar Ligi maçı, unutmayı tercih ettikleri eski şeytanları yeniden canlandırıyor.

Ruh hali ve yıldızlar can sıkıcı
Guillaume, “Forma sevgisi olmayan bu yıldızlardan bıktık,” dedi. Mesele sadece yenilgi değil, takımının Louis II’de sahada nasıl göründüğü. Bu konuda bir şey yapabileceğimden emin değilim” dedi. Ve hayır, dört dakika sonra bunun bir kabus olacağını anlıyorsunuz.” Thomas ise “grubun gerçeklikten tamamen kopuk olduğu izlenimine kapıldığını” itiraf ediyor. Oyundan ne kadar çıkacağımdan emin değilim ama oyundan çıkacağımdan da emin değilim,” dedi. “Oyundan çıkacağımdan emin değilim. Bu ekip halka saygı duymuyor. Bu duygu, Pazar günü Louis II’de bulunan ve bitiş düdüğüyle birlikte öfkelerini dile getiren Parisli taraftarlar tarafından da paylaşıldı.

Bunu yapıp yapamayacağımdan emin değilim ama yapabileceğimden eminim. Bu, takımın maçı kazanabildiği ilk andı ve takımın maçı kazanabildiği ilk andı” dedi. PSG kaptanı, Prime Video’da oyuncuların maçları oynamak için “ailelerini evde bırakan insanlar” olduğunu söyleyerek bazılarını bir kez daha üzdü. “Peki ya sıcak bir ülkede altı aylığına göreve giden askerler, onlar ne diyecek? Başımızın üzerinde yürüyoruz,” dedi Guillaume. Sanırım Marquinhos Monaco’daki kaptanlık görevinden alındığını imzaladı.

Kylian Mbappé’nin sahalara dönüşü
Kylian Mbappé’nin, 1 Şubat Çarşamba günü Montpellier karşısında uyluğundan sakatlanan ve üç hafta sahalardan uzak kalacak olan Paris Saint-Germain kadrosuna Bayern Münih maçında geri dönmesi bekleniyor. Son olarak, Paris Saint-Germain taraftarları için rahatlatıcı bir haber. Teo, “O şu anda dünyanın en iyi oyuncusu ve hiç kimse dünyanın en iyi oyuncusu olmadan yapamaz,” diyerek heyecanını dile getirdi. Cyril de aynı fikirde ve Fransız uluslararası oyuncunun dönüşünün çok önemli olduğunu düşünüyor. “Kylian buradayken her şey çok farklı. Rakiplerini korkutuyor ve takım arkadaşlarına güven veriyor” diyor.

Bunu ne kadar yapabileceğimden emin değilim ama yapabileceğimden eminim,” dedi. “Bunu yapabileceğimden eminim ama yapabileceğimden eminim. Büyük Avrupa takımlarına baktığınızda, menajerleri olmadan nasıl kazanacaklarını biliyorlar. PSG’de bunu başaramıyoruz.” Cevap Salı günü Parc des Princes’de verilecek.