Taksi şoförünün uykuya dalmasıyla durum düzeldi ve direksiyonu kadın müşteri devraldı.

Tayland’da bindiği taksinin şoförünün uyuduğunu fark eden kadın müşterilerden biri direksiyona geçti, taksi şoförü ise yol boyunca arka koltukta uyudu. Tayland’ın Pattaya kentine yaklaşık 164 …

Tayland’da bindiği taksinin şoförünün uyuduğunu fark eden kadın müşterilerden biri direksiyona geçti, taksi şoförü ise yol boyunca arka koltukta uyudu.

Tayland’ın Pattaya kentine yaklaşık 164 kilometre uzaklıktaki Don Muang Havalimanı’na gitmek için gece saatlerinde taksi çağıran iki kadın, bir süre sonra taksi şoförünün uyuduğunu fark etti. Gece saatlerinde bulundukları bölgede başka taksi bulamayacaklarını düşünen iki kadın, şoföre aracı kendilerinin kullanmasını teklif etti.

Taksi şoförü, müşterinin teklifini kabul ederek arka koltuğa geçerken, iki kadın da ön koltukta yolculuğa devam etti. Arkadaşının kaydettiği görüntülerde, aracı genç kadının kendisinin kullandığı, taksi şoförünün ise arka koltukta uyuduğu görüldü.

TAKSİ PARASINI ÖDEDİLER

Taksiyi kullanan 30 yaşındaki Pinthong isimli kadın, olay sırasında uçağa yetişmek için havalimanına gideceklerini, başka araç bulmanın zor olacağı için aracı kullanmayı teklif ettiğini belirtti. gece taksiye bindiklerini ve yolculuk sonunda taksi şoförüne ödeme yaptıklarını söyledi.