Gerard Depardieu gazeteciye yumruk attı

Fransız aktör Gerard Depardieu’nun Roma’da bir gazeteciye şiddet uyguladığı bildirildi. Depardieu, Roma’da fotoğraflarını çeken İtalyan foto muhabiri Rino Barillari’yi yumrukladı. Geçtiğimiz yıllarda cinsel taciz ve …

Fransız aktör Gerard Depardieu’nun Roma’da bir gazeteciye şiddet uyguladığı bildirildi.

Depardieu, Roma’da fotoğraflarını çeken İtalyan foto muhabiri Rino Barillari’yi yumrukladı.

Geçtiğimiz yıllarda cinsel taciz ve saldırıyla suçlanan Depardieu, bu kez Roma’da bir foto muhabirine saldırma suçlamasıyla gündeme gelmişti.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Depardieu, bugün Roma’nın Via Veneto Caddesi üzerinde ünlü bir mekanda arkadaşlarıyla öğle yemeği yerken Barillari’nin fotoğraf çekmesinden rahatsız oldu ve foto muhabirine yumruk attı.

Ülkede “paparazzilerin kralı” olarak anılan Barillari, Messaggero gazetesine yaptığı açıklamada, “Depardieu yüzüme üç kez yumruk attı. Başım ağrıyor. Artık 15 yaşında değilim, 79 yaşındayım” dedi. Bugün şehirde taksi şoförleri grevi vardı, Via Veneto’da yürürken onu çok güzel gördüm.” Bunu fark ettiğinde bana biraz buz fırlattı. Bu ünlü insanlar için normaldir. Ama sonra yanıma geldi ve bana üç kez yumruk attı. Sanırım hastaneye gideceğim. Bunu polise bildireceğim. “dedi.

Foto muhabirine yardımcı olan mekanın sahibi Piero Lepore, basına yaptığı açıklamada, bu tür sahnelerin geçmişte de yaşandığını, bugünkü olayla birlikte sanki zamanda geriye gitmiş gibi olduklarını söyledi.