A380 ve B777 uçakları için Emirates’ten karar

Merkezi Dubai’de bulunan Emirates, halihazırda 22 adet A380 uçağını yeniledi. İlk Boeing 777’nin iç kısmı da Temmuz 2024’te yenilenecek. Emirates, her bir Boeing 777 uçağının …

Merkezi Dubai’de bulunan Emirates, halihazırda 22 adet A380 uçağını yeniledi. İlk Boeing 777’nin iç kısmı da Temmuz 2024’te yenilenecek.

Emirates, her bir Boeing 777 uçağının hizmete girmeden önce yenilenmesinin yaklaşık iki hafta süreceğini duyurdu.

Planlar arasında First Class kabinin yenilenmesi, uçakta ilk kez güncellenmiş 1-2-1 oturma konfigürasyonunda sunulacak yepyeni Business Class koltuklar ve en yeni 24 Premium Economy koltuk yer alıyor.

Premium Ekonomi kabininin eklenmesiyle Emirates Boeing 777, sekiz First Class süit, 40 Business Class koltuk ve 260 Ekonomi Sınıfı koltuk dahil olmak üzere dört sınıfta 332 koltukla yapılandırılacak.

Emirates’e göre, yeni Premium Ekonomi kabinine yer açmak için 50 Ekonomi koltuğu kaldırılacak.

Emirates filosunun güçlendirilmesi, havayolunun Mühendislik Merkezi tarafından yönetiliyor ve gerçekleştiriliyor. Şu anda proje üzerinde 250’den fazla kişi çalışıyor ve hem tesis içinde hem de saha dışında atölye çalışmaları kuran 31 büyük ortak ve tedarikçi tarafından destekleniyor.

Emirates İcra Kurulu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: “Daha fazla A380 ve Boeing 777’mizde son teknoloji kabin ürünlerini tanıtmak için yenileme programına yaptığımız milyarlarca dolarlık yatırımımızı tamamlayarak, müşteri deneyimini en iyi şekilde yükseltme konusundaki kararlılığımızı açıkça gösteriyoruz. Her kabinde birinci sınıf ürün paketi.” “Biz koyduk” dedi.

Clark, “En yeni nesil koltuklarımızla, güncellenmiş kabin kaplamalarımızla ve çağdaş bir renk paletimizle donatılmış daha fazla uçağın eklenmesi, daha fazla müşterinin premium ürünlerimizi her iki uçak türünde de tutarlı bir şekilde deneyimlemesini sağlamada önemli bir adıma işaret ediyor” diye ekledi.

Son uçak yenileme programından çıktığında, Emirates 8.104 yeni nesil Premium Ekonomi koltuk, 1.894 yenilenmiş First Class süit, 11.182 yükseltilmiş Business Class koltuk ve 21.814 Ekonomi Sınıfı koltuk takmış olacak.

Ekonomi haberleri…